If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги, когато колата е на празен ход и се чува нещо като триене/съскане изпод капака. Когато взема да въртя леко волана, съскането спира и после като оставя волана на мира, пак почва. Това някакъв проблем с хидравликата ли е? За какво да се готвя
в практикер има, но тия спрейове не държат особено.
В дружбенския нямаше онзи ден . Знам че не държат ,но в момента се "образовам" в боядисването по неволя и правя нещо като тренировки Края на лятото ще има цялостно, a за момента наложителните места са на спрей Някаква марка на спрея можеш ли да споделиш, аз му казвам грунд защото знам че такова ми трябва,но дори не съм сигурен че това е точното му име
Благодаря
Днес имах странен проблем при запалване ... педала на газта някак си омекна и едвам тръгнах .. при положение, че след потъването го натиснах до края .. след това освободих от скорост, изфорсирах и се оправи .... идеи от какво може да е ???
sigpic
Cruizin' down the streets in my one-four-six
В дружбенския нямаше онзи ден . Знам че не държат ,но в момента се "образовам" в боядисването по неволя и правя нещо като тренировки Края на лятото ще има цялостно, a за момента наложителните места са на спрей Някаква марка на спрея можеш ли да споделиш, аз му казвам грунд защото знам че такова ми трябва,но дори не съм сигурен че това е точното му име
Благодаря
на щанда с боите със сигурност има. попитай ги и ще те упътят, но са скъпи тия спрейове и не вършат работа.
Колеги вкючвам се в нищото ей така...но писах в друга тема а там няма отговор.Въпроса ми е към пловдивските колеги алфисти..къде да отида да ми направят читава диагностика на красавицата че нещо глъхне и гасне последно време..четох за Джимито и Пламен на Карловско..все още ли бачкат на същите места..или е изкочил някои нов майстор или сервиз който ги разбира(понеже темите за двамата майстори са от преди 3-4 год.) Благодаря предварително!!
Колеги вкючвам се в нищото ей така...но писах в друга тема а там няма отговор.Въпроса ми е към пловдивските колеги алфисти..къде да отида да ми направят читава диагностика на красавицата че нещо глъхне и гасне последно време..четох за Джимито и Пламен на Карловско..все още ли бачкат на същите места..или е изкочил някои нов майстор или сервиз който ги разбира(понеже темите за двамата майстори са от преди 3-4 год.) Благодаря предварително!!
Джимито за диагностика да,ама за ремонти твърдо не.Разбира си от работата много,но и взима скъпо.Иначе пак е на Карловско,като влезнеш през портала караш само направо и мисля,че беше последния сервиз или пред последния в дясно,защото преди беше насреща централно.
Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!
Comment